Vihti on tulevaisuudessakin edullinen kunta asua ja yrittää.

Vihdin kunnanhallitus äänesti, kiinteistö- eikä kunnallisveroon tule korotuksia, kuten oli kaavailtu. Vihdin Perussuomalaiset ovat tyytyväisiä päätökseen.

Vihdin kiinteistöveroprosentti on 0,95, vakituisten asuinrakennusten veroprosentti 0,45 ja muiden asuinrakennusten veroprosentti 1,00

Koko Suomen prosentit näkyvät kaaviossa alla.

Yleinen kiinteistöveroprosentti0,93 – 2,00
Vakituisten asuinrakennusten veroprosentti0,41 – 1,00
Muiden asuinrakennusten veroprosentti, (esim. kesämökki)*0,93 – 2,00

Vihti on esimerkiksi paljon tilaa tarvitseville yrityksille ihanteellinen kunta. Kunnan laskelmien mukaan Esimerkiksi 14 500 m2 kokoisen liiketilan kiinteistöverot ovat Vihdissä jopa noin 20 000 euroa vuodessa edullisemmat, kuin monessa muussa vastaavassa Uudenmaan kehyskunnassa. 

Myös asuminen vakituisesti on selvästi koko maan mittakaavassa edullista. Jos olet siis miettinyt Etelä-Suomessa sisäistä muuttoa tai muuttamista pk seuden tyveen, Vihti kannattaa ehdottomasti pitää mielessä.

Yrityksille kunta on kaavoittanut erilaisia muokattavissa olevia uusia alueita yhteensä 220 hehtaarin verran, joten tilasta ei tule pula, eikä sijainti voisi paljon paremmaksi muuttua.

Perussuomalaiset Vihdissä tulevat olemaan kuntalaisen puolella jatkossakin. Asumisen, eikä elämisen kulut saa karata liian korkeiksi. Seuraavien säästövuosien päätökset eivät tule olemaan helppoja, eikä mukavia. Säästökohteita etsitään jokaisen kiven ja kannon alta siten, että ne mahdollisimman vähän vaikuttaisivat kuntalaisten hyvinvointiin.