Veli-Matti Laitinen ehdolle Vihdin Perussuomalaisista eduskuntavaaleihin

7.5.2022 Perussuomalaisten Uudenmaanpiiri hyväksyi eduskuntavaaliehdokkaaksi Vihdistä Veli-Matti Laitisen. Veli-Matti, eli tutummin Vellu lähtee kolmatta kertaa eduskuntavaaleihin. Takana on menestys kuntavaaleissa. Nämä vaalit jäivät historiaan Vihdissä eniten ääniä koskaan keränneenä kuntavaaliehdokkaana. Aluevaaleissa läpimeno kovalla äänisaldolla poiki aluevaltuustoryhmän puheenjohtajan paikan ja aluehallituksen varajäsenen paikan.

Veli-Matti Laitinen

Kunnassa Veli-Matti on toiminut valtuustossa 3 kautta ja toimii nykyisellään kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtajana. Kokemusta kuntapolitiikasta löytyy pitkältä ajalta ja aluepolitiikasta karttuu päivä päivältä.

Nyt on kuitenkin aika siirtyä myös valtakunnanpolitiikkaan tuomaan vankalla kokemuksella uudenlaista näkökulmaa päätöksiin. Veli-Matti tunnetaan politiikasta suoraselkäisenä ja rehellisenä päättäjänä.

Ammatiltaan Veli-Matti on pitkän linjan yrittäjä ja harrastuksiin kuuluu muun muassa jalkapallo, kuten myös kuntalaisten auttaminen lumisina hädän hetkillä esimerkiksi auraamalla pihateitä.

Vaalimatka on tarkoitus aloittaa lähiaikoina vaalistartti tapahtumalla Vihdin Nummelassa ja Kirkonkylällä. Aikataulu tälle varmistuu lähiaikoina.

Veli-Matille voi esittää kysymyksiä suoraan vellu.laitinen@hotmail.fi tai 0400-472029.

Veli-Matin vaalipäällikkönä toimii Samppa Granlund s.granlund@live.com tai 050-5815986.

Jos haluat osallistua kampanjaan mukaan tavalla tai toisella, niin Veli-Matti ja vaalipäällikkö ottavat mielellään viestejä vastaan.