Vaalikampanjat ovat ohi nyt, te päätätte tuloksen

Sosiaalisia medioita selatessa ei voi välttyä huomaamatta iloisia julkaisuja siitä, kuinka kampanjat ovat nyt ohi. Ehdokkaat ovat antaneet kaikkensa, eikä kellään tunnu riittävän paukkuja enää pidemmälle. Vaalit ovatkin olleet ehdokkaille varmasti raskaat. Osittain ajankohdan, kiireyden ja uusien asioiden vuoksi. Kaikki on ollut uuden oppimista, eikä tietoa ole ollut kaikesta mitenkään helposti saatavilla. Moni asiakin on vasta täydentynyt vaaliajan edetessä. Taustalla on myös ollut epäilys vaalien siirrosta, koronarajoitteet ovat tehneet osansa ja kampania-ajan väliin mahtui yksi joulu ja uusivuosikin.

Kaikesta tästä huolimatta ehdokkaat kiersivät jättimäistä Länsi-uusimaa aluetta hymy huulilla ja hyvässä yhteishengessä. Kaikki meni niin nappiin kun vain tällä aikataululla ja uudenlaisella vaalikiertueen toteutuksella voi mennä. Iso kiitos tästä kuuluu ison kierroksen tehneelle puoluejohdolle, uudenmaanpiirin porukalle, eri vaalipäälliköille, useille eri työryhmille, paikallisyhdistyksille ja kaikille aktiiveille jotka osallistuivat mukaan. Kaikki osallistuivat uudenlaisen historian kirjoittamiseen, jonka sinetöi sunnuntaina 23.1.2022 äänestäjät.

Mitä tulee äänestämiseen, niin käy äänestämässä. Ennakkoäänien prosenttiluku pyörii alueesta riippuen hieman yli 20, vähän vailla 30 prosenttiin. Kyse on kuitenkin vaaleista joissa päätetään jokaisen ihmisen rahoista ja terveydestä. Moni onkin sanonut, että kyseessä on jopa kuntavaaleja tärkeämmät vaalit. Olisi suotavaa, että kokonaisprosentti nousisi edes yli 50.

Pidemmittä puheitta Vihdin Perussuomalaiset kiittävät edellä mainittuja ja kehoittaa kaikkia menemään huomenna sunnuntaina äänestämään. Ole mukana tekemässä historiaa.

Jos ei muuta, niin vaalikahveilla nähdään. Näihin palaamme vaalien jälkeen.