Noora Jussila Kunnanvaltuutettu ja aluevaaliehdokas

Olen Vihdin Perussuomalaisten ehdokkaana tammikuun aluevaaleissa.

On totta, että en ole lääkäri, sairaanhoitaja, sosiaalihenkilö tai muu jolla olisi sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai työkokemusta. Miksi sitten lähdin mukaan?


Mielestäni ehdokkaina pitää olla muitakin kuin vain sosiaali- ja terveysalan koulutuksen omaavia henkilöitä. Minä työskentelen terveyden ja hyvinvoinnin puolella, olen siis personal trainer. Autan ihmisiä voimaan paremmin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Asiakkainani on mm erilaisiin toimenpiteisiin valmistautuvia sekä niistä kuntoutuvia ihmisiä, kipupotilaita, ylipainoisia, senioreita, erityisnuoria, erilaisista elintapasairauksista kärsiviä (esim. tyypin 2 diabetes, verenpaineongelmat, sydän- ja verenkiertoelimistön ongelmat), sekä erilaisista tuki-ja liikuntaelinsairauksista kärsiviä ihmisiä. Silloin kun saan asiakkaan fyysistä oloa paremmaksi, on sillä vaikutusta myös sinne psyykkiseenkin puoleen. Osaan siis tuoda toisenlaista näkökantaa terveysasioihin, sitäkin tarvitaan.

Olen myös erityisnuoren äiti. Tiedän mitä on kun perheessä on erityislapsi. Tiedän millaisia tukitoimia erityislapsi, -nuori, heidän vanhemmat ja koko perhe tarvitsee niin koulussa kuin kotonakin. Erityislapsista, tarkemmin sanottuna neuropsykiatrisista lapsista ja nuorista, minulla on tietotaitoa, jota ei välttämättä edes kaikilla ammattilaisilla ole. 
Nämä tulevat vaalit ovat haastavat niin meille ehdokkaille kuin myös äänestäjillekin. Haasteena on lähinnä se, että nämä ovat uudet vaalit. Tämä on uusi asia, eikä kovin moni äänestäjä edes tiedä mistä äänestetään. Eli on todennäköistä, että äänestysprosentti jää kovin alhaiseksi.

Toivotan ehdokkaille tsemppiä vaalityöhön sekä äänestäjille rohkeutta lähteä äänestämään!”

-Noora Jussila