Facebook linjasi Vihdin Perussuomalaiset ry:n yhteisönormien vastaiseksi

Lokakuussa 2021 Facebook poisti Vihdin Perussuomalaisten sivuilta mahdollisuuden lisätä sivulle mitään tai poistaa sieltä mitään. Syyksi sivuston sulkemiselle annettiin yhteisönormien rikkominen. Kertaakaan historian aikana ei rikkomuksia ole ollut, eikä niistä ole varoiteltu. Sivusto on perustettu vuonna 2013.

Hyväksyimme tämän, koska myös 21. lokakuuta tehtyyn valitukseen ei ole vastattu mitään. Meidän on pakko mennä eteenpäin koska vaalit ovella ja tiedotettavaa vaikka kuinka.

Loimme uuden sivun 7.1.2022 nimellä Vihti, Perussuomalaiset ry. Sivu ehti olla yhteensä tunnin ajan auki ja Facebookilta tuli ilmoitus sivun sulkemisesta, koska

Poistimme tämän sivun, ryhmän tai tapahtuman, koska se muistutti toista, jonka poistimme aiemmin yhteisönormiemme rikkomuksen vuoksi. Voit lukea lisätietoja rikkomusten uusintaa koskevasta käytännöstämme. Voit olla eri mieltä päätöksestä, ja teemme palautteesi avulla parannuksia tuleviin päätöksiin.

Valitusmahdollisuutta ei kuitenkaan ole siitä huolimatta, että sitä tarjotaan rikkomuksen ilmoituksessa. Valitusnappia painamalla esiin tulee toinen syy, eli rike. Nimittäin se, että Vihdin Perussuomalaiset ry on yhteisönormien vastainen.

Näin ollen yhdistyksellämme ei tule näissä vaaleissa olemaan sivustoa Facebookissa. Olemme nettisivujen varassa, koska myöskään mainostaminen sosiaalisessa mediassa ei luonnollisesti onnistu, joten jos haluat auttaa meitä vaaleissa. Nettisivujemme aluevaaliehdokaslistaa saa jakaa kuka haluaa. Linkki ehdokaslistaamme

Kiitos avustasi

Vihdin Perussuomalaiset ry